За жестоко насилие в Пловдив сигнализира гражданин. От предоставените клипове става

...
За жестоко насилие в Пловдив сигнализира гражданин. От предоставените клипове става
Коментари Харесай

Ритници и удари: Тормоз над ученичка в Пловдив ВИДЕО

За грубо насилие в Пловдив алармира жител. От предоставените клипове излиза наяве, че те са на разнообразни местоположения в града, насилниците са момче и момиче, а жертвата - една и съща.

На едното се вижда по какъв начин в двора на учебно заведение „ Симеон Боливар ” в Изгрев момиче на име Маринела нанася нечовечен побой върху своя съученичка. Тя стартира физическата разпра с думите „ Слушай, мърло ”, след което скубе косата на другото момиче и нанася наколко удара в региона на корема с крайник. Отстрани се чуват думите: „ Мая, стой ”, „ Мая,не ”, а момчета снимат с телефони и разясняват „ Счупи й корема ”.  След последния удар нападателката завършва с думите: „ Малко ти е ”, написа

Читателят изпраща и друго клип, на което се виждат раните на потърпевшата. Над устната й има сериозна рана, а евентуално освен там.

Другият клип е сниман в подлез на квартал „ Тракия ”. На него насилникът се допуска, че е момче. Изведнъж той я удря и тя пада на земята. Девойката го „ Какъв ти е казусът ”, а той – „ Ей в този момент ще видиш ”.  Влачи момичето, нанася още няколко удара. След което следват плесници, а най-после с все мощ забива главата й в земята.

Отстрани всички се смеят и никой не реагира на бруталното принуждение върху девойката.

„ Моля, дано бъдат оповестени и да се даде публичност, тъй като това е бъдещото потомство. ”, моли читателят.

Клиповете са предадени на полицията.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР